Notino se spojí s hokejem, nad led dá virtuální zrcadlo

úterý, 7. května 2024, 06:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Notino se stává oficiálním partnerem letošního Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji. Nad hrací plochu umístí virtuální zrcadlo. 

Klíčový vizuál Notina k hokejovému šampionátu, zdroj: Notino

Klíčový vizuál Notina k hokejovému šampionátu, zdroj: Notino

Notino, evropský prodejce kosmetických produktů, uzavřelo oficiální partnerství s nadcházejícím Mistrovstvím světa IIHF v ledním hokeji 2024, které se bude konat v Praze a Ostravě. U této příležitosti představí koncept „Beauty of the game“, kterým propojí „svět krásy a sportu“. 

„Vždy jsme v Notinu bořili bariéry, ať už ve světě e-commerce, nebo ve světě beauty. Nyní, ve spolupráci s domácím Mistrovstvím světa IIHF v ledním hokeji 2024, chceme pokořit další milník a ukázat, že krása a sport k sobě neodmyslitelně patří,“ říká výkonný ředitel Notina Zbyněk Kocián.

Během šampionátu umístí Notino nad hrací plochu virtuální zrcadlo. Fanouškům ukáže líčení, které je inspirované národními barvami trikolory a zároveň splňuje nejnovější make-up trendy, jako je modrá řasenka nebo výrazné rudé rty. V přestávkovém programu si tak fanoušci budou moct vyzkoušet make-up look přímo ze svého místa v aréně. 

Ve fanouškovské zóně před arénou v Praze i v Ostravě si Notino pro návštěvníky připravilo interaktivní zážitky, jako je fotokoutek s umělou inteligencí, kde bude možné vyfotit se v dresu českého hokejisty. K dispozici budou i další fanouškovské rekvizity a předměty.

Po celém stadionu bude připraven QR kód pro stažení aplikace Notino. Po nainstalování aplikace do telefonu obdrží každý fanoušek dárek od Notina a získá také 10% slevu na nákup v aplikaci. Součástí je i soutěž o voucher v hodnotě 10 tisíc Kč na nákup na www.notino.cz.

-stk-